Termeni și condiții

Navigarea pe website-ului klinker-vest.ro urmată (sau nu) de completarea formularului de contact echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor descriși în continuare cât și cu acceptarea politicii de confidențialitate care poate fi vizualizată prin accesarea paginii dedicate, politica de confidențialitate.

Website-ul nostru facilitează persoanelor interesate obținerea informatiilor si prezentarea locatiei noastre, precum si de prezentare a produselor Klinker.

Promoțiile și ofertele produselor prezentate pe website sunt în concordanță cu oferta  publică a Klinker Vest și față  de a cărei acuratețe nu ne asumăm nicio responsabilitate.

Utilizatorii acestui website se angajează să nu folosească total ori parțial materiale scrise în cuprinsul său, ele fiind protejate de legea drepturilor de autor.

Accesul la website este permis nelimitat cu condiția respectării dreptului de autor aplicabil conținutului său.

Ne rezervăm dreptul de corectare a eventualelor informații eronate, erori de afișare care pot surveni din erori de redactare, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care ar putea surveni din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Klinker-Vest.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea de informații cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit website-ul si nici nu garantează faptul ca website-ul ori serverul nu conțin viruși sau alte componente dăunatoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple.

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare ale website-ului fără nicio notificare prealabilă către terți.

Accesarea website-ului presupune luarea la cunoștințăa politicii de confidențialitate, a termenilor și condițiilor de utilizare și a politicii de cookie și acceptarea lor întegrală.

MENU
× Te pot ajuta?